Välkommen till Ditt & Mitt Kök

Telefon:  0733-802600

info@dittochmittkok.se

​Menyer / fest & bröllop

Nedan presenterar vi några förslag på hur Er meny skulle kunna se ut. Naturligtvis diskuterar vi gemensamt fram en meny som passar för just Ert arrangemang. Pris/offert lämnas på begäran, då priset till en del styrs av uppdragets storlek, omfattning samt råvaror efter säsongens tillgång.​

Meny ​I

​Toast med sallad på handpillade räkor & dill, toppad med löjrom, amaranthskott, kallpressad rapsolja & citron.

Mjukstekt lammytterfilé med mild sås på rostad vitlök, tournerade grönsaker, syrad & smörad puré på morot & blomkål samt potatisbakelse.

Chokladmousse på Vahlrona, hallonsirap, citrustryffel & lättvispad grädde.

Meny II

​Len smörad soppa på gula & röda morötter med halstrad pilgrimsmussla, dill & tryffelskum.

Rosastekt ankbröst med karamelliserad apelsingräddsås, sauterade kantareller & snittlök samt mandelpotatisterrine, syrad rödlök & friterade jordärtskockschips.

Äppletarte med kanelglass, vispad grädde & ingefärasirap​.

Meny ​III

​Terrine på rökt helleflundra & lax med sockersaltad gurka, sockerärtor och pepparrotsyoghurt samt rostade pumpafrön.

Mjukstekt oxfilé med murkelsås, grönsaksknyte på späda primörer, krämig potatis & rotfruktsgratäng, späda skott & örter.

Moussetårta på vit & mörk choklad med apelsin & kiwisallad samt halloncouli.

Meny V

​Anklevermousse på rapsstekt toast med karamelliserat fikon & hackad pistage.

Ugnstekt champinjonfärserad rödtungsfilé, smörad vitvin/gräslöksås, grönsaksjulienne samt potatis/palsternackstoppar, dillolja & rödbetskott, citron.

Halvfrusen cheesecake & italiensk semifredo, lättvispad grädde, färska bär samt rostad hyvlad mandel.​

Meny VII

​Tartar på gravad & färskrökt laxfilé på rågbrödsbotten, plocksallad, senapsdressing & balsamicosirap.

Helstekt örtkryddad ryggbiff med mustig madeiragräddsås, rödlöksfrästa olika bönor samt krämig fransk potatisgratäng med svartpeppar & ost.

Créme brûllé med vaniljkokt späd rabarber, citrongrädde & karamellsirap​.

Meny VIIII​

Lufttorkad skinka med råsocker, citrus & myntasmaksatt melonsallad, apelsindressing & rostade melonkärnor.

Kräft & dillfylld stekt bergtungsfilé med len smörad skaldjursås, grillad grön skånsk färsk sparris, kroketter på avorioris & soltorkade tomater.

Chokladbavaroise med lakritssås, vispad grädde & amarettomarinerade körsbär.​

Meny ​IV

​Grön & vit sparris med färskrökt lax & citronrört smör, kallpressad rapsolja & rostade solrosfrön.

Ugnsbakad helleflundra med curryfräst gurka & handpillade räkor, serverad med dillcréme fraiche & nykokt Bjärepotatis,

örtolja & citron.

Hallonparfait med syltade kumquats, nötflarn & rostad mandel, lättvispad grädde & citronmelisse.​

Meny VI​

Purjolöksterrine med citronpepparstekt scampi, citrongrädde & ärtskott.

Mjukstekt kalvytterfilé med senap/dragongräddsås, honungsbakade rotfrukter samt potatisrösti & rödlöksmarmelad.

Chokladbrûllé på Vahlrona med stjärnaniskokt anannas, papaya & mango.​

Meny VIII​

Pumpasoppa med halstrad pilgrimsmussla & scampi på spett, dillolja & rostade pinjekärnor.

Vitlöksmarinerad lammentrecóte med len sås på rostad vitlök, rödvinsky, potpurri på bönor & rotfrukter samt grön potatisbakelse.

Kardemummachokladkaka med mascarponecréme, citrussallad & apelsinsirap.​

Meny X​

Grillad halv hummer med grillad grön sparris & pilgrimsmussla, blomkålspuré,friterade jordärtskockschips & parmesankex.

Helstekt kalvinnerfilé med smörad len karamelliserad hallonvinägersås, handskuren grönsakskorg fylld med tournerade primörer, vit sparris samt rotfruktskiktad mandelpotatisterrine, örtolja.

Triss i choklad med färska bär & rommarinerad frukt samt hemgjord biscotti & vispad grädde.​

​Adresstinformation

Ditt & Mitt Kök / Catering AB

Tulesholmsgatan 29

274-37 Skurup

Kontak​tinformation

Telefon: 0733-8​02600

Mail: info@dittochmittkok.se

Hitta oss​

Ditt & Mitt Kök / Catering

Tulesholmsgatan 29

27437 Skurup