Välkommen till Ditt & Mitt Kök

Telefon:  0733-802600

info@dittochmittkok.se

Studentbufféer & andra bufféer​

​Vi hjälper er gärna med maten till studentfesten, och har naturligtvis buffécatering för alla olika arrangemang.

Vi lägger upp all mat på vitt porslinsgods, och tillhandahåller även serveringsbesticken. Det tar oss ca 15-20 minuter att sätta upp buffén och göra slutgarneringen på plats. 

Ni/kunden behöver således inte göra någonting mer än tillhandahålla buffébordet och bestämma ett fast klockslag, så har vi buffén klar på anvisad plats när buffén skall ätas.

​Vi levererar buffén & återhämtar godset dagen efter, eller efter överenskommelse i hela Skåne för endast 400:-!

Inget av godset behöver vara diskat när vi hämtar, det gör vi.

Observera! Det går bra att byta ut, lägga till produkter mellan de olika bufféerna. Begär då offert för nytt pris.

Minsta antal för studentbufféer/bufféer är 30 personer.

Alla produkter är av de bästa råvaror, rikligt tilltaget & vackert presenterad

Studentbuffé/buffé ”medelhav I”

Citronpepparbakad kycklingfilé fylld med färskost, soltorkade tomater & örter, dressad med balsamicosirap & friterad lök.

Mjukbakad fiskfilé med röd paprikacréme, nyskuren krasse/ koriander & gräslök, olivolja, nymalen svartpeppar & flingsalt.

Grillad aubergine, zucchini, paprika, fänkål & svamp med vitlök & oregano samt pumpafrön.

Ugnsrostad palsternacka & morötter med färsk timjan samt syrad rödlök & purjo.

Sallad på nypotatis, babyspenat, grillad sparris & minitomat i pikant apelsindressing.

Basilikasås & lime/gräslöksås.

Sommarsallad, hembakat bröd samt smör.

30-49 personer/ 185:-

50-74 personer/ 170:-

75-99 personer/ 150:-

+100 personer/140:-

Studentbuffé/buffé ”medelhav II”

Chili/lime glaserade kycklingspett med ratatouille & rostade pinjekärnor.

Pastasallad med handpillade räkor & kräftstjärtar, finskurna grönsaker & dill i mild örtdressing.

Grillad aubergine, zucchini, paprika, fänkål & svamp med vitlök & oregano samt pumpafrön.

Tunnskurna charkuterier: salami, korvar & lufttorkad skinka med ”heta” fyllda minichili´s samt kaprisfrukter.

Krämig potatisgratäng med soltorkade tomater, purjolök, svartpeppar & ost ( varm ).

Tomatsalsa & mild vitlöksdressing.

Plocksallad, hembakat olivbröd samt smör.

30-49 personer/ 195:-

50-74 personer/ 180:-

75-99 personer / 160:-

+100 personer/ 150:-

Buffé ”internationell I”

Parmesan & pestoöverbakade laxfilékuber med grillad fänkål & rostade solrosfrön.

Kycklingfilé fylld med färskost, bacon & örter, kallpressad rapsolja & ärtskott.

Parmarullar fyllda med créme på rostad paprika, salta pinjekärnor & purjolöksgroddar.

Ugnsbakade grönsaker med olivolja, örter & smakrika kryddor

Quesadilla med soltorkade tomater & basilika, krispigt stekta i olivolja.

Grillad aubergine, zucchini, paprika, fänkål marinerad med rostad vitlök & chili.

Melonsallad på tre sorters melon med råsocker, citron & mynta

Pikant nypotatissallad med pickles, babyspenat, oliver & kapris i apelsindressing.

Auberginecréme & sötstark tomatsalsa.

Plocksallad, hembakat örtbröd samt smör.

30-49 personer/ 225:-

50-74 personer/ 210:-

75-99 personer/195:-

+100 personer/ 180:-​

Buffé ”skandinavisk”

Hemgravad norsk fjordlaxfilé med syltad rödlök, hovmästarsås, citron & dill.

Vin & schalottenlökmarinerad rostbiff & tunnskuren fläskfilé med persilja & granatäppelkärnor.

Västerbottenpaj med tomatsallad, nymalen svartpeppar & kallpressad rapsolja.

Blomkål & broccolibuketter i mild senapsdressing med salta solroskärnor.

Honungsbakade rotfrukter med vinägerstekt varmrökt sidfläsk, smulad kvibilleost & färsk timjan.

Tryffelsmaksatta färska rödbetor med pepparrot & persilja.

Klassisk potatissallad på nypotatis, majonnäs, senap, rödlök, gul lök, purjolök, kapris, svartpeppar & persilja.

Örtsås & dillromsås.

Sommarsallad med groddar & skott, hembakat rågbröd samt smör.

30-49 personer/ 265:-

50-74 personer/ 240:-

75-99 personer/ 215:-

+100 personer/ 200:-​

För er som älskar grönsaker men som även

uppskattar kött & fisk


Köp till den vegetariska buffén/per person:

Kryddiga kycklingspett ( 2 st/ person )/ 40:-

Lime & pestobakad kycklingfilé/40:-

Örtkryddad helstekt fläskfilé/ 35:-

Antipastofat ( rostbiff, kalkonbröst & salami )/ 35:-

Rosastekt vinmarinerad ryggbiff/ 50:-

Kryddigt kycklingspett ( 1 st/ person ) & antipastofat/ 50:-

Pesto & parmesanbakade laxfilékuber/ 40:-

Önskar ni fler än en köp till produkt till den vegetariska buffén, begär nytt pris på hela buffén.​

Mexikansk buffé/ ”taco”

Köttfärs á la Taco ( varm ).

Kycklingfilé, marinerad & fräst med "våra" Mexicokryddor ( varm ).

Kyckling/drumsticks ( varm ).

Tacoskal - hårda ( varm ).

Vetetortilla´s - mjuka ( varm ).

Nacho´s - hårda.

Quesadilla med färskost & färsk chili.

Tillbehör:

Tomat, gurka, paprika, gul & röd lök

Isbergsallad, majskorn, fefferoni, marinerade oliver & riven ost

Chipotle på tomat, guacamole & våra egna sötstarka kalla såser

Marinerade oliver & kryddig bönsallad

30-49 personer/ 235:-

50-74 personer/ 210:-

75-99 personer/ 195:-

+100 personer/ 180:-

Studentbuffé/buffé ”Amerikansk”

Amerikanska baby back ribs med honung, sirap & chiliglaze.

Ceasarsallad ”med allt det goda”.

Tunasallad ”med allt det goda”.

Hickoryrökta ”drumsticks” & ”wings”.

Chipotleglacerad fläskfilé.

Coleslaw & bönsallad New Orleans style.

Grillade majskolvar.

Barbequesås & Mango/papayadip.

Äpple & russinchutney Creole style.

Ugnsbakade kryddiga idahopotatis.

Corn bread.

30-49 personer/ 255:-

50-74 personer/ 235:-

75-99 personer/ 220:-

+100 personer/ 200:-​

Buffé ”internationell II”

​Pastramikryddad varmrökt laxfilé på syrad zucchinisallad, citronzest & krasse.

Pepparstekt rostbiff med limemarinerad paprika samt kaprisfrukter & hackad persilja.

Salami & lufttorkad skinka med små ostfyllda ”heta” minichili´s & rostade pumpakärnor.

Pastasallad med vitlöksfräst bläckfisk, soltorkade tomater, kalamataoliver & bondbönor i mild basilikapesto.

Grillad aubergine, zucchini, paprika, fänkål marinerad med rostad vitlök & chili.

Marinerade kronärtskockshjärtan med rödlök & gurka samt ärtskott & hyvlad peccorino.

Tortilla med potatis, finskurna grönsaker, snittlök & rucola.

Potatis/rotfruktsgratäng med purjo, svartpeppar & ost.

Mild dijonsås & paprikacrémesås.

Sommarsallad, hembakat lantbröd samt smör.

30-49 personer/ 245-

50-74 personer/ 225:-

75-99 personer/ 200:-

+100 personer/ 185:-​

Buffé ”vegetariskt”


Vegetariska köttbullar i långkokt italiensk tomatsås.

Grillad aubergine, zucchini, paprika, fänkål & blekselleri med vitlök & örter.

Pastasallad med fetaost & finskurna grönsaker i tomat & gräslöksvinägrett.

Färska marinerade rödbetor i pepparrotsvinägrett med hyvlad västerbottenost & solrosfrön.

Quesadilla med färskost, soltorkade tomater & örter, krispigt stekta i jungfruolja.

Cous-cous sallad med rostad paprika, snittlök, groddar & skott.

Melonsallad på tre sorters melon med råsocker, citrus & mynta.

Bönsallad med grön grillad sparris, minitomat, citronzest samt rucola.

Ugnsrostad palsternacka och gul & röd morot med olivolja & citronpeppar.

Sesammarinerad broccoli & blomkål i mild peppardressing med salta pinjekärnor.

Mustig tomatsås & spenat/persiljedressing.

Potatissallad på nypotatis med purjolök, slanggurka, äpple & cornichons i mild senapsdressing.

Plocksallad, aprikos & valnötsbröd samt smör.

30-49 personer/ 225:-

50-74 personer/ 205:-

75-99 personer/190:-

+100 personer/ 170:-​

Buffé ” lite lyx”

Grillad torskloin bakad med persilja & rosépeppar, bladspenat & mangold.

Tapenadebakade laxfilékuber på bädd av finskurna grönsaker, rödbetskott & citronzest.

Minispett med grillad färsk pilgrimsmussla & jättescampi på avocadosallad smaksatt med vitlök, chili & koriander.

Mjukstekt kalvrostbiff med tonfiskdressing & friterade grönsakschips, rostade pumpafrön.

Parmarullar fyllda med getostcréme, nötolja & rostade salta pinjekärnor.

Minispett på pestosmaksatta mozzarellakulor & minitomater på bädd av syrad zucchini.

Lammboulette på ratatouillebädd med sötstark tomatchutney, rostad vitlök.

Gorgonzolapolenta med olivpuré, örtolja & rucola.

Färska marinerade rödbetor med tryffelolja & friterade jordärtskockschips.

Grillad aubergine, zucchini, paprika, fänkål & portobellosvamp med olivolja & färska örter.

Aubergine & paprikacréme.

Melonsallad på tre olika sorters melon med rödlök, råsocker, & äppelmynta.

Sötpotatissallad med snittlök, lime, lök, chili & créme fraiche.

Plocksallad, Italienskt tomat & örtbröd samt smör.

30-49 personer/ 345:-

50-74 personer/ 325:-

75-99 personer/ 300:-

+100 personer/ 270:-​

​Adresstinformation

Ditt & Mitt Kök / Catering AB

Tulesholmsgatan 29

274-37 Skurup

Kontak​tinformation

Telefon: 0733-8​02600

Mail: info@dittochmittkok.se

Hitta oss​

Ditt & Mitt Kök / Catering

Tulesholmsgatan 29

27437 Skurup